24 abr 2010, 0:03

Червеният 

  Poesía » De amor
675 0 1

Има нещо в него...

В червения,

иначе не би имало смисъл

всяка да го пожелава.

Ще ми се да вярвам,

че е истински и че скоро ще го срещна,

както би следвало... или не трябва?

Но ако беше той единственият,

нямаше ли да го видя, когато се обърна?

Всеки път усещам само аромата му

на крачка от мен...

Сандал и лавандула.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??