Apr 24, 2010, 12:03 AM

Червеният 

  Poetry » Love
678 0 1

Има нещо в него...

В червения,

иначе не би имало смисъл

всяка да го пожелава.

Ще ми се да вярвам,

че е истински и че скоро ще го срещна,

както би следвало... или не трябва?

Но ако беше той единственият,

нямаше ли да го видя, когато се обърна?

Всеки път усещам само аромата му

на крачка от мен...

Сандал и лавандула.

© Стеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??