14 dic 2010, 15:11

Червило 

  Poesía
903 0 1

И под тази стряха се задържам за миг.

Скоро ще завилнее вихрушка над главите

като поглед, като сподавен вик!

С детелини закичвам ти мечтите.

 

И тези керемиди се оказаха нездрави -

за къща, но не за дом и то с душа.

Някъде другаде ще запретнем ръкави

с керемиди да градим синева.

 

Сега те изпращам на път мълчаливо.

Не говоря, защото всъщност те обичам.

В чантата съм си скрила червило

с цвят на рози, за да ти го напиша!

© Пепп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не съм съгласна...аз виждам смисъл!
    Много ми харесва
Propuestas
: ??:??