6 may 2021, 13:08

Честит празник на армията! 

  Poesía » Civil
289 0 3

Честит празник, бойци!
Пазете хубавата ни родина!

Помнете великите ни отци,

че не един за свобода загина!

 

Помнете българската слава,

личния и масов героизъм,

нека българското побеждава

със сила на духа и патриотизъм!

 

От тях учете се на мъжество,

имайте идеали, чисти бъдете,

почитайте своето отечество,

респектирайте на него враговете!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??