6.05.2021 г., 13:08 ч.

Честит празник на армията! 

  Поезия » Гражданска
287 0 3

Честит празник, бойци!
Пазете хубавата ни родина!

Помнете великите ни отци,

че не един за свобода загина!

 

Помнете българската слава,

личния и масов героизъм,

нека българското побеждава

със сила на духа и патриотизъм!

 

От тях учете се на мъжество,

имайте идеали, чисти бъдете,

почитайте своето отечество,

респектирайте на него враговете!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??