2 abr 2023, 8:43

Честит първи април (Крокодили) 

  Poesía
253 1 4

Както скитах из балкана - 
що да видя, Боже мили - 
на зелената поляна
нацъфтели крокодили.

Сини, жълти и зелени - 
хилят ми се с остри зъби.
Мислех си - не са за мене,
аз съм тръгнала за гъби-

Крокодил до крокодила,
веят цветен аромат,
и цъфтят си, под закрила
на бодливия си цвят.

А пък аз, нали съм луда,
вместо да ме хване страх,
крокодилчетата - чудо,
на букетче си набрах.

© Вики Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??