ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
На внука ми
Детенце мило, рожбице обична,
ти вече си пораснало момче.
Още една забързана година
от твоя млад живот отмина -
на прага ти е НОВАТА дошла.
Да ти е здрава, спорна и добра.
Със нежност и любов да те опива,
от миналата да е по-щастлива.
Днес, рожбо скъпа, обична, добра -
житейската ти пролет е дошла.
Протегнала ръце към тебе тича
душата ми - безкрайно те обича.
18.02.2008 (на 19 години)
© Лилия Велчева Todos los derechos reservados
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ЛИЛИ
Поздрав!