18 февр. 2008 г., 13:23

Честит рожден ден 

  Поэзия
3707 0 13

ЧЕСТИТ  РОЖДЕН   ДЕН

                      

                        На внука ми            

 

Детенце мило, рожбице обична,

ти вече си пораснало момче.

Още една забързана година

от твоя млад живот отмина -

на прага ти е НОВАТА дошла.

Да ти е здрава, спорна и добра.

Със нежност и любов да те опива,

от миналата да е по-щастлива.

Днес, рожбо скъпа, обична, добра -

житейската ти пролет е дошла.

Протегнала ръце към тебе тича

душата ми - безкрайно те обича.

 

18.02.2008  (на 19 години)

© Лилия Велчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??