26 nov 2008, 10:37

Честито, моя рана завинаги... 

  Poesía » De amor
892 0 2

Честито, мое мило момче.
Честито, моя тъжна любов.
Честито за живота ти нов.
Нека щастие и вино за тебе тече.

Честит ден рожден, моя рана.
Празнуваш ли някъде? С някой пиян...
Щастлив ли си? Добре ли си? Сам.
Честито, моя любов неразбрана.

Честито и нека бъдеш щастлив.
Ти сам пожела да си далече от мен.
В безумния си живот, от теб сътворен.
Аз оставам тук със спомена сив.

Честито пълнолетие, честита свобода.
Живей пълноценно, но май, че е късно.
Прекалено много злоба в съзнанието мръсно.
Да пием... За теб, за мойта празнота.

Честито, лъжецо. Лъжи, че добре си.
Дано наистина на съвестта ти не тежи.
Дано не се интересуваш, че мен натъжи.
Не искам да зная даже къде си.

За твое здраве вино в чашата потича.
Бъди щастлив, мое минало свято.
А аз ще стоя отстрани. Непозната.
Тихо ще гледам, малко ще плача и теб ще обичам...

П.С. Искаше ми се да бъда с теб и в този ден... Искаше ми се да ти пожелая всичко, което мисля и чувствам... Ти просто ми отне шанса, моя единствена любов... Завинаги... Както ти обещах... Обичам те, бебе... Боли...

                                                                                                                                    23.11.2008

© Петя Терзийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Дишай!!! Всичко си идва на мястото- рано или късно, по един или друг начин.

  • мога да те разбера....но той не те заслужава,просто продължи напред.Знам,че е трудно!!!
Propuestas
: ??:??