18 may 2018, 20:36

Четири очи 

  Poesía » Filosófica
639 0 1

 Четири очи

 

Четири очи ме гледат тъжно сега,

на моите момчета, моите красиви деца!

Сега сме заедно на срещата една,

заедно сме аз, вие и голямата Тъга!

 

Жалко, не сме заедно,както преди,

уви Съдбата за жалост  така ни отреди!

Все по-рядко се срещаме сега,

а в очите ви аз виждам Голяма тъга!

 

А спомняте ли си играхме заедно игра,

аз и вие мои момчета заедно както някога!

Сега сте тъжни, навели своята глава,

а моето сърце се къса като гледам ви сега!

 

Добре тогава, видях ви, тръгвам си веднага,

искам да сте щастливи, истината е това!

Вървя и извръщам назаде своята глава,

те там са, изпращат ме моите деца с тъга.

 

Тръгнах си но те остават в моето сърце,

едно сърце изстрадало, сърцето на дете!

 Бъдете живи и здрави мили мои деца,

а аз ще мисля за вас в мечтите си, в съня!

Ще се моля за вас в моята молитва към Бога,

да бди над вас и над вашата прекрасна сестричка!

© Валентин Миленов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??