5 jun 2008, 20:37

Четири стени 

  Poesía
941 0 2
Четири стени

Четири стени -
бели и задушни.
Между четири стени
времето ми свършва.

Тези четири стени
 много са видели:
как стоя и в плач гълча
срещу своята съдба...

Тези четири стени
страховете ми са скрили,
малко по малко
 душата ми изпили.

Между четири стени
 стоя и гния.
Няма кой в прегръдки
да ме скрие.

Четири стени -
бели и задушни.
Между четири стени
времето ми свърши.

© Моника Запрянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??