27 feb 2023, 11:20

Четирихилядник 

  Poesía
413 0 0

Obra no adecuada para menores de 18 años

Дребно, купено човече:

путински боклук!

Бягай към Сибир далече,

ти не си за тук!

 

Всичко живо умириса

с кремълска воня!

Мисълта за теб ме втриса,

лъхаш на война!

 

Скрий се в някоя бърлога,

ти си жалка твар!

Бивш доносник и подлога,

мазничък другар!

 

Стига тук си се напъвал,

страшно се осра!

Твоето перо не струва

пукната пара!

 

С него можеш да обършеш

своя сприхав гъз!

И да тръпнеш да ти върже

с руски среден пръст!

 

 

Юри

Йовев

Февруари

2023 г.

© Yuri Yovev Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??