Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Дребно, купено човече:
путински боклук!
Бягай към Сибир далече,
ти не си за тук!
Всичко живо умириса
с кремълска воня!
Мисълта за теб ме втриса,
лъхаш на война!
Скрий се в някоя бърлога,
ти си жалка твар!
Бивш доносник и подлога,
мазничък другар!
Стига тук си се напъвал,
страшно се осра!
Твоето перо не струва
пукната пара!
С него можеш да обършеш
своя сприхав гъз!
И да тръпнеш да ти върже
с руски среден пръст!
Юри
Йовев
Февруари
2023 г.
© Yuri Yovev Все права защищены