27 ago 2020, 21:02

Четирилистни 

  Poesía
260 0 1

четирилистни
детелини — нека за
безчет години

 

четирилистни
детелини — нека за
лета̀ светлѝнни

 

.....................................

 

четирилистни

детелини — нека и

любов крепи ни

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • римувани рими
    -------
    от късмет не дели ни
Propuestas
: ??:??