Aug 27, 2020, 9:02 PM

Четирилистни 

  Poetry
261 0 1

четирилистни
детелини — нека за
безчет години

 

четирилистни
детелини — нека за
лета̀ светлѝнни

 

.....................................

 

четирилистни

детелини — нека и

любов крепи ни

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • римувани рими
    -------
    от късмет не дели ни
Random works
: ??:??