7 abr 2008, 12:21

Четиристишия 2 

  Poesía
571 0 3
* * *

И тази нощ ми се присъни Лебедът.
И песента му - последната...
Пееше, умирайки.
А аз сънувах грозно патенце.



* * *

Бяло е, тъпо, измислено.
Почти лечебна картина.
Единомислие -
вече отминало.



* * *

Перо от Синя птица на ревера ти,
син поглед, син полумрак.
Разтривам ръката си -
синя от недокосване.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??