12 abr 2008, 9:47

Четиристишия 3 

  Poesía
544 0 1
   * * *

Пропуснахме мига на взаимност.
Спомен си.
Необратим.
С вкус на препиване.



   * * *

Трупат се равносметките -
като чеиза на баба -
пъстро извезани и пригладени.
Белеят само острите им ръбове.



    * * *

Тази сълза беше за тебе,
а очите ми - бистри.
Не си последният.
Пред него бих се разкиснала.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??