15 may 2008, 15:34

Четиристишия 6 

  Poesía
646 0 20
    * * *

Тогава, когато... някога
и толкова, колкото сега,
с някого се опитам да те повторя  -
ти ще си никой!


    * * *

Студено-синьо, зимно
струи от твоите очи.
Омразата ни е взаимна.
Нека помълчим.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??