24 jun 2008, 12:30

Четиристишия 9 

  Poesía
716 0 19
    
* * *

Ще отшуми, пък и е все едно -
в играта трябва победител.
А бръчките и белите коси?
Да не говорим и за болката в очите...


* * *

Любовта не се лекува
от времето и спомена.
Безнадеждно боледува
душата оголена.


* * *

Приз за безумие
няма.
Най-умните
ще се опитат да го спечелят...


© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??