13 feb 2018, 15:16

Четирите въпросителни на Левски 

  Poesía » Civil
402 1 0

Питанки –

едва ли те са упрек,

щом народът осъзнал е:

идва ден  

и от шията си

ще свали ярем...

 

Не във тоз момент,

а утре...

Утре!

 

Живодар ДУШКОВ

© Живодар Душков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??