Feb 13, 2018, 3:16 PM

Четирите въпросителни на Левски 

  Poetry » Civilian
412 1 0

Питанки –

едва ли те са упрек,

щом народът осъзнал е:

идва ден  

и от шията си

ще свали ярем...

 

Не във тоз момент,

а утре...

Утре!

 

Живодар ДУШКОВ

© Живодар Душков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??