27 ago 2022, 9:29

Чезнеща магия 

  Poesía » De amor
213 2 8

         

       Чезнеща магия

 

Някъде на север, някъде на юг,

може би си близко, може би си тук.

В океан от чувства, погледът ти син,

чезнеща магия, миг неуловим!

 

Ехото донесе твоя глас и чар

като чудна песен и небесен дар…

Времето всесилно тебе възкреси,

вятърът понесе моите мечти.

 

А реката синя теб ще задържи,

образът откривам в нейните води.

Щом във тях се вгледам, виждам, че си тук,

тебе отразяват в речен шум и звук.

 

Мъничко надежда, красота, любов,

цветове и сенки, щастие и зов!

В океан от чувства, погледът ти син,

чезнеща магия, миг неуловим!

 

                      Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??