11 mar 2015, 13:18

Чичко Политичко 

  Poesía
446 0 3

Алчен чичко паричко,
прикрит в костюм и вратовръза
и с "Гучи"-та се пръска.

Плешив, мазен, затлъстел,
всичко чуждо си е взел.
Мотото му в живота,
да остави гол и бос народа.

Обича кебапченца, кюфтенца и пържолки...
Абе да е шведска маса.
Вози задни части в най новата S-класа.

Любимото му хоби - да брои пари.
Tрупа ги на купчинки,
от народ с осъдени души.

Всяка вечер е в "Студентски град"
и се прави "мармалад".
Уискенца, студентки, проститутки,
кръв, банкнотки, бучки.

Най-големият ни Фарс:
- ние дали сме му власт,
да се гаври с нас.

Знаеш кой е той, но трай си.
Трай си, българино, и не предприемай нищо,
в леговището звяра чувства се отлично.
Ама и народа май си е добре?
Щом стои със скръстени ръце.

© Ердал Амедов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??