27 jul 2008, 10:53

Чичо Гошо и калната локва 

  Poesía » De humor
1199 0 8
 

Чичо Гошо

падна лошо.

В калната и мръсна

локва той се тръсна.

 

После се огледа,

но видя съседа.

И подскочи чичо Гошо.

И загледа много лошо.

 

Прави се, че нищо няма,

но това си бе измама.

С калния си гръб голям,

Гошо си умря от срам.

 

© Y. Panda Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??