27.07.2008 г., 10:53 ч.

Чичо Гошо и калната локва 

  Поезия » Хумористична
1040 0 8
 

Чичо Гошо

падна лошо.

В калната и мръсна

локва той се тръсна.

 

После се огледа,

но видя съседа.

И подскочи чичо Гошо.

И загледа много лошо.

 

Прави се, че нищо няма,

но това си бе измама.

С калния си гръб голям,

Гошо си умря от срам.

 

© Y. Panda Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??