27 oct 2015, 21:19

Чистилище 

  Poesía » Otra
530 0 1

Убий ме или ме съживи. 

Не ме оставяй такава. 

Накарай сърцето от любов да кърви... 

Накарай ме да обичам до забрава. 

 

Мръсен постлаха над мене покров. 

Очите през него съзират.

Сенки прокълнати веков.

Сласт да търсят и  да презират. 

 

Ела, избави ме!  

Дай ми от светлината да пия. 

Потърси.. Намери ме. 

Не ме оставяй жива да гния. 

 

Устните им - от жажда разкривени, 

искат душата ми да поругаят. 

А светците - отдавна примирени 

Кръстят се и си отиват...

© Николинка Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??