Усмивката от радост смислена
със сълзи - падащи звезди,
романтични мечти, танцувални вълни.
Събужда усещания за емоции,
вълнения, удоволствие вълшебно.
Миг любов, вечност.
Усмивка, смях и плач се сливат в едно.
Лети на свобода тялото.
Най-уникалното чувство,
състоянието на сърцето ми.
Любовта е незабравимо чудо.
Единственото чисто съвършенство.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Todos los derechos reservados