17 jun 2008, 13:08

chocolate and rain 

  Poesía » Versos blancos
582 0 6
наречи го както искаш
срив в хормоналната система
или отлив, зависещ от въртенето на луната
или дупка в космоса характеризирана от учени,
но съм полудяла бейби
стиснала нишките на деня със зъби
гледам да не ми спре сърцето
щото редовно си взимам стимулантите
но нещо ми се ебава ритъма
в Неква Лаваца
ми се крие късметчето
и поговорките за светъл живот
не вярвам как бих могла да отпусна захапката
докато ме гледаш изкусително бейби
ще ти се въртят мръсни мисли в главата
обичам бадемите
шоколада ще го разтека по теб
преди да се усетиш
пускам ти в джобовете лудост
и бели листчета с откровения
дори не знам дали четеш почерка
на цигарен дим от Карелия
но съм сигурна че в блъсканицата на входа
ще минеш просто незабелязан
с лудост в джоба си
която не се засича от нито един скенер
но отчита всякакви сривове
в душевното състояние на блондинките
и ако си пич бейби
разкажи ми някаква приказка
за приливите и отливите
свързани с лунното притегляне
и просто ми дай да пия
дъжд от шепите ти че ожаднявам като
пустиня
след всеки сърдечен пристъп
на стари чувства

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??