19 abr 2022, 8:50

Човечността 

  Poesía
163 0 1

 

с правенето на

парѝ човечността се

трайно изпарѝ

 

с трупането им

духовността изпадна

трайно в нищета

 

............................................

 

дрънкането на

парѝ войнѝ довлича

и светът горѝ

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??