31 mar 2013, 10:38

Чудеса по Благовец 

  Poesía » Otra
376 0 4

Жадно ме сричаш
в очите с надежда -
като бяло кокиче 
над снега ме поглеждaш.
Любовта ти красива
е бяла магия,
така ме опива...
как да го скрия?!
Нашата радост -
любовта ни голяма,
е Божия благост
и дар е за двама.

 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??