31.03.2013 г., 10:38 ч.

Чудеса по Благовец 

  Поезия » Друга
368 0 4

Жадно ме сричаш
в очите с надежда -
като бяло кокиче 
над снега ме поглеждaш.
Любовта ти красива
е бяла магия,
така ме опива...
как да го скрия?!
Нашата радост -
любовта ни голяма,
е Божия благост
и дар е за двама.

 

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??