26 oct 2011, 13:20

Чудесария 

  Poesía
454 0 3

В огледалото красиви пръсти

рисуват светлина,

цветно петно пада и става

на пеперуди,

ангели летят под нова луна,

духове пазители в замъци от мисли

носят вести от гората,

феникси възкръсват и политат,

лебеди плуват в синя вода

и светулки гасят тъмнината.

 

© Ваня Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??