26 окт. 2011 г., 13:20

Чудесария 

  Поэзия
452 0 3

В огледалото красиви пръсти

рисуват светлина,

цветно петно пада и става

на пеперуди,

ангели летят под нова луна,

духове пазители в замъци от мисли

носят вести от гората,

феникси възкръсват и политат,

лебеди плуват в синя вода

и светулки гасят тъмнината.

 

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??