Две жадувани думи
и поляга мъгла –
там, в сърцето, безумното,
и му никнат крила.
Сякаш някой отвори
забранен хоризонт
и разля из простора
аромат на озон.
Две нечакани думи –
само капка любов.
И пожар, диво лумнал.
И пътека. И зов...
© Елица Ангелова Todos los derechos reservados