8 oct 2008, 22:03

Чудо преди Коледа 

  Poesía
672 0 1
 

Ако продължа, ще се удавя,

ще се изгубя,

тихо ще умра

и няма да ме има.

Ще бъде друго

и различно,

и безсмислено.

Ако продължа да се самоубивам

ритуално

всяка събота.

Ако продължа, ще се удавя в меланхолия.

Аз... продължавам.

Заслужава си.

Да умрем...

Но само, ако се родим отново.

И е по-добре.

Никой не ни го обещава.

Ако продължа...

Аз продължавам.

Заслужава си...

Защото може да се случи чудо...

Или трябва да изчакам Коледа?

© Алиса Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??