Ако продължа, ще се удавя,
ще се изгубя,
тихо ще умра
и няма да ме има.
Ще бъде друго
и различно,
и безсмислено.
Ако продължа да се самоубивам
ритуално
всяка събота.
Ако продължа, ще се удавя в меланхолия.
Аз... продължавам.
Заслужава си.
Да умрем...
Но само, ако се родим отново.
И е по-добре.
Никой не ни го обещава.
Ако продължа...
Аз продължавам.
Заслужава си...
Защото може да се случи чудо...
Или трябва да изчакам Коледа?
© Алиса Всички права запазени