Чудя се
Тялото тип материална преходност било!
Душата и Духът - субстанция неземно трайна!
Чудя се! Така ли е? И ако да – как и защо?
... при условие, че дори Вселената е крайна.
Тук идваме задължително като инфант -
тръгваме си много често със въпроси!
Никой няма като младост вечният гарант,
колкото и за допълнително живот да проси.
Някой тръгва си от нас необразован и неук,
други с принос към човечеството повече от нисък!
Странно! Умните отлитат си понякога без звук!
А непристойните... Както са дошли - със писък!
© Ригит Todos los derechos reservados