6 окт. 2024 г., 12:30

Чудя се 

  Поэзия » Философская
58 0 0

Чудя се

 

Тялото тип материална преходност било!

Душата и Духът - субстанция неземно трайна!

Чудя се! Така ли е? И ако да – как и защо?

... при условие, че дори Вселената е крайна.

 

Тук идваме задължително като инфант -

тръгваме си много често със въпроси!

Никой няма като младост вечният гарант,

колкото и за допълнително живот да проси.

 

Някой тръгва си от нас необразован и неук,

други с принос към човечеството повече от нисък!

Странно! Умните отлитат си понякога без звук!

А непристойните... Както са дошли - със писък!

© Ригит Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??