12 dic 2006, 15:28

ЧУЙ МЕ СЪРЦЕ 

  Poesía
639 0 4
Замълчи мое сърце, не умувай!
Времето в тебе прелита с крила,
По залез слънцето си отива,
ала се връща  във светлина.
Не можеш да мислиш, не трябва.
Стига ти чувството, да решиш,
че си влюбено, че обичаш,
имаш криле да летиш...
Чуй, какво ще ти кажа сърце!
Всяка дума е рана и болка,
всяка среща  води в разлъка,
всяка тайна е яма дълбока...
Чувствай сърце, със всеки пулс огъня,
който в тебе гори и изгаряй докрай.
Превръщай във  музика, даже и болката,
Каквото се случи...ти просто обичай!

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??