3 ene 2017, 21:37  

Чуждодумие 

  Poesía » Verso libre
626 0 0

 

Чуждодумие

 

Думички чужди колкото си щеш,

в езика български навлезли са без чест.

Халло, хай, оля - изиграха голяма роля..

© Нора Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??