Jan 3, 2017, 9:37 PM  

Чуждодумие 

  Poetry » Free verse
640 0 0

 

Чуждодумие

 

Думички чужди колкото си щеш,

в езика български навлезли са без чест.

Халло, хай, оля - изиграха голяма роля..

© Нора Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??