3 янв. 2017 г., 21:37  

Чуждодумие 

  Поэзия » Свободный стих
630 0 0

 

Чуждодумие

 

Думички чужди колкото си щеш,

в езика български навлезли са без чест.

Халло, хай, оля - изиграха голяма роля..

© Нора Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??