20 sept 2012, 0:27

Чуждоградско стихче 

  Poesía » Otra
698 0 14

Написано е в нечий град.

На крачка от живота.

И пише: минах непознат,

не викнах, не похлопах.

 

И пише: чувах гласове,

и гледах, но не виждах.

И нито знаех накъде

и за какво се движа.

 

И пише: дълго, дълго, дъл…

Си мислиш, че те ментя?

Та иначе как би могъл

да го четеш в момента?

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??