Написано е в нечий град.
На крачка от живота.
И пише: минах непознат,
не викнах, не похлопах.
И пише: чувах гласове,
и гледах, но не виждах.
И нито знаех накъде
и за какво се движа.
И пише: дълго, дълго, дъл…
Си мислиш, че те ментя?
Та иначе как би могъл
да го четеш в момента?
© Райчо Русев Все права защищены
с топла усмивка за теб..