30 oct 2018, 7:01

Чупка 

  Poesía » Filosófica, Otra
541 4 9

Умът държи не вдяната игла.

(Условно казано държи тояга.

С тоягата са възпитавали света.)

Не иска да се бие. Виж го – бяга!

 

Придърпва нишката към мен

и леко се разплита естеството

на изтъканото от нещо като лен,

в изреченото с обич за кросното…

 

Копнее тъканта да чуе: Чупка!

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??