Oct 30, 2018, 7:01 AM

Чупка 

  Poetry » Phylosophy, Other
547 4 9

Умът държи не вдяната игла.

(Условно казано държи тояга.

С тоягата са възпитавали света.)

Не иска да се бие. Виж го – бяга!

 

Придърпва нишката към мен

и леко се разплита естеството

на изтъканото от нещо като лен,

в изреченото с обич за кросното…

 

Копнее тъканта да чуе: Чупка!

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??