15 dic 2010, 16:25

Чувам те 

  Poesía » De amor
636 0 5

Чувам те, 
от края на Земята, 
разплискваш мисли,
като уморени вълни 
на морето по мокрия бряг.
Галят го, 
гонят старите стъпки, 
и остават начисто...
в мисъл как да те вдишам,
кажи ми, моля те, 
как?!
Разпиля се, 
на пъстри парченца 
от детска игра,
събрах те отново, 
съкровище 
в шепичка стискано.
Мога да бъда вълшебство, 
сълза в тиха вълна,
мога да бъда твоето лято,
забранено и толкова искано!

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??