16 mar 2007, 16:20

Чувства 

  Poesía
720 0 4

Чувства


Обичам.

Очите, които се крият смутени.

И тези устни нецелували мене.

Сълзите, които усмихват лицето.

Ръцете, които не успях да усетя.


Студено.

Обличам

Нещо.

Набързо.

Червило.

Излизам.

Сама.

След дъжда.

Мокра коса.

И дъга.

Цветове.

Преминавам.


Като сън.

Ръцете докосват се нежно.

Сълзи от любов, безнадеждни.

И тези устни целуващи мене.

С омайна магия очи заслепени.


Обичам?!

На облак дъждовен

приличам.

© Теди Савчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??