Чувства
Обичам.
Очите, които се крият смутени.
И тези устни нецелували мене.
Сълзите, които усмихват лицето.
Ръцете, които не успях да усетя.
Студено.
Обличам
Нещо.
Набързо.
Червило.
Излизам.
Сама.
След дъжда.
Мокра коса.
И дъга.
Цветове.
Преминавам.
Като сън.
Ръцете докосват се нежно.
Сълзи от любов, безнадеждни.
И тези устни целуващи мене.
С омайна магия очи заслепени.
Обичам?!
На облак дъждовен
приличам.
© Теди Савчева Все права защищены