14 ago 2009, 16:45

Чувства 

  Poesía » De amor
1282 0 5

Чувства

 

 

 

Сърцето ми - вулкан от чувства,

изригващи от незнайни дълбини.

От лавата в пепел се превръща,

но никога не спира да тупти.

Очите ми - реки от сълзи,

преливащи от свойте корита.

Изричат неизречените думи

на моята изгубена душа.

Душата ми - ранена пеперуда,

притихнала в нечии ръце.

Да литне пак, сила не намира,

на своите отрязани криле.

© Христина Семовска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??